Is Kitesurfen Veilig

Published Mar 25, 21
6 min read

Wing Foilen

In de meeste gevallen is het bodydraggen onder controle en maken wij een begin met de waterstart. Hierbij leren we je op het board te staan met behulp van de kite. Na een korte uitleg op het land gaan we terug het water in, met board deze keer. De instructeur zal alle oefeningen voordoen.

Leren op het board te staan is multitasking: de kite sturen, het board in de juiste positie, opstaan, het water dat beweeg..Het is dan ook niet raar dat hier heel wat pogingen voor nodig zijn. Wanner je eenmaal een paar keer op het board gekomen bent, kan de progressie erg snel gaan.

Is Kitesurfen Veilig

Eigenaar & Oprichter van Windhoek, Heeft tijdens zijn studie aan het CIOS zijn passie gevonden in het kitesurfen en lesgeven in verschillende (water)sporten. Deze passie heeft er toe geleid dat hij in de zomer lesgeeft op het Nederlandse strand en na zijn studie in de winter “de hort op gaat” en hele wereld over reist op zoek naar de mooiste plekken met de beste wind en golven.

Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren VDWS gecertificeerde leraren zorgen ervoor dat je het kitesurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt. Onze lessen worden, afhankelijk van de windrichting, gegeven op het Autostrand.

Is Kitesurfen Veilig

Het (voormalig) Autostrand wordt door iedereen gezien als een van de beste spots van Europa om het kitesurfen onder de knie te krijgen. kitesurf lessen. De locatie kenmerkt zich door vrije wind, ondiep water zonder stroming en golven! Bovendien is er volop ruimte. De benodigde tijd om het kitesurfen onder de knie is dan ook beduidend korter dan op andere strandlocaties.

De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs. Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Middels ons geautomatiseerde boekingssysteem bepaal jij datum en tijdstip van de les. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact dan kan je ons uiteraard ook bellen 0181-820233.

Is Kitesurfen Veilig

Kitesurf LessenHydro Foilen

Wij geven de kitesurflessen op onze vaste locatie in Scheveningen/Den Haag ter hoogte van Strandtent 'De Staat'. De kitesurflessen vinden plaats op een breed strand bestemd als kitesurflesgebied waar enkel cursisten mogen kitesurfen. Onze kitesurfles locatie is goed bereikbaar met ov en parkeren is er tot en met 18. 00 uur gratis.

Op onze kitesurfles locatie in Scheveningen/Den Haag beschikken wij over een receptie, omkleedfaciliteiten en restaurant. Neem gerust familie en vrienden mee, deze kunnen vanaf de strandtent alle kitesurflessen goed bekijken. Alle onderstaande kitesurflessen zijn inclusief de benodigde uitrusting die bestaat uit het nieuwste kitesurfmateriaal van 2018. Hiernaast ontvang je een internationaal geldig kitesurf certificaat.

Kitesurfles In Nederland

dit hoeven GEEN aaneengesloten dagen te zijn. Geef altijd meer data op zodat we ook reservedagen kunnen plannen (wing foilen). Probeer zoveel mogelijk door de weeks te plannen, dan is er meer plek.

Wij staan voor kwaliteit, en gebruiken daarom ook alleen maar het kitesurfmateriaal, waar we zelf ook het water mee op gaan, voor een kitesurfsessie - kitesurf lessen. Daarom krijg je altijd het nieuwste materiaal. De wetsuits zijn 5,4 mm dik, dus echt warme winter pakken waar je het niet zomaar koud in krijgt.

Kitesurfles Voor Kinderen

Kitesurfles voor kinderen en ouders, gezamenlijk of apart dat kan voor de eerste les allebei - kitesurfles in Nederland. Daarna is het gewicht bepalend voor de grootte van je kite en zullen de kitelessen apart van elkaar moeten helaas. Veiligheid is bij ons het belangrijkste aspect en daarom hanteren wij een minimale leeftijd van 10 jaar voor kinderen.

Kitesurfschool Leerkitesurfen.eu

443C+MR Utrecht, Nederland
+31615563598
Foil Kiten

Kinderen leren meestal sneller dan volwassenen en dat pakt vaak goed uit. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je wat contragewicht kunt bieden met kitesurfen. Daarvoor houden we in theorie 10 jaar aan voor een kitesurfles. (plus minus 40kg) Ook al hebben we speciale kinder-kites, dit is nog wel afhankelijk van de wind condities.

Wing Surfen Leren

Bij wind boven de 5 beaufort of 17 knopen wind gaan we kinderen geen eerste of tweede les geven. Per instructeur kan er aan een tweetal (om de beurt) lesgegeven worden. Bij hoge uitzondering kan er een 3e persoon bij. (dit gebeurt alleen met goedkeuring van de studenten zelf) Wil je meer weten over ons, neem dan even een kijkje op over de kitesurfschool (Wing surfen leren)..

Vooralsnog hopen we natuurlijk dat de surfcamps in de zomervakantie gewoon door kunnen gaan - wingsurfen. The Spot volgt hierin de richtlijnen van de overheid. Heb je al betaald voor het surfcamp maar kan het niet door gaan? Daar gaan we natuurlijk niet van uit. Máár stel nou dat… dan verplaatsen we je camp gewoon naar 2022!.

Hydro Foilen

Kitesurfles duo is voor iedereen die wil leren kitesurfen! Jong, oud, watersporter of nieuw in de sport. In de kitesurfles duo word jij op jouw niveau voorbereid op het kitesurfen aan de hand van de internationale IKO methode. kitesurfschool. Schrijf je snel in en zet de eerste stap naar het zelfstandig kitesurfen! In een kitesurfles duo krijg je met twee personen les van een instructeur en ben je goedkoper uit dan met een privé les.

Wing Surfen LerenKitesurf Lessen

Een ander voordeel is dat je de kitesurfles samen kunt volgen met je partner, een vriend of vriendin of een collega of familielid. Dat is wel zo gezellig. Alleen inschrijven kan ook. De les gaat dan alleen door onder voorbehoud van een andere cursist. Alle kitesurflessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs volgens de veilige en methodisch opgebouwde internationale IKO methode.

Kitesurfschool

Heb je de smaak te pakken en wil je meer lessen volgen? Dan betaal je alleen het verschil. €1103 uurWeet je al zeker dat je wilt leren kitesurfen? Volg dan 3 lessen. €3159 uurVolg 5 lessen als je snel zelfstandig wilt kitesurfen. €49515 uur Super vriendelijke en ervaren instructeur. De gehele dag was prima georganiseerd.

Bedankt voor de leuke dag. Teun Wat zeggen onze gasten Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO (Hydro foilen). IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen.

Leren Kitesurfen

Bij ons krijg je naar afloop van je cursus een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Hydro foilen. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?! Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur - kitesurfen leren. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen.Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum - Is kitesurfen veilig. Bekijk hieronder per les wat je kunt verwachten van de kitesurflessen. Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau! €1102 uurLeer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen €903 uurEen onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat! €552 uurKom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

Navigation

Home

Latest Posts

Kitesurfen Leren

Published Apr 16, 21
7 min read

Kitesurf Lessen

Published Apr 10, 21
6 min read

Hydro Foilen

Published Apr 04, 21
6 min read